1

Temat: Strona główna www.cakephp.org.pl - co dalej?

Witam

Chciałbym w tym wątku poruszyć sprawę aktualizacji strony głównej (http://www.cakephp.org.pl). Z uwagi na inne obowiązki nie mam kompletnie czasu na aktualizację tej części strony. Parę newsów jest z dokładnie z przed roku, co nie wygląda zachęcająco. Pytanie jest następujące: czy znalazłby się ktoś chętny, do utrzymywania tej strony? Ze swej strony oferuję dostęp do panelu admina WP wraz z całym "inwentarzem". Jeśli nikt się nie znajdzie to myślę o wyłączeniu strony w subdomenie www. i zrobieniu redirecta na te forum.
Jakieś propozycje?

2

Odp: Strona główna www.cakephp.org.pl - co dalej?

Co prawda dopiero zacząłem przygodę z cake-iem, ale bardzo mi się spodobał. Zauważyłem, że polska społeczność tego framework'a jest niewielka i fajnie byłoby pomóc ludziom poznać te narzędzie. Fakt, że jestem teraz na etapie, gdy piszę inżynierkę i mam trochę zajęć na polibudzie. Jeżeli chcesz, mogę Ci pomóc w prowadzeniu tej stronki. Póki co jakieś aktualizacje, byłbym wstanie przeprowadzać 1-2 razy w tygodniu, ale wydaje mi się, że to lepsze niż nic.

3

Odp: Strona główna www.cakephp.org.pl - co dalej?

Mysle ze znalazlo by sie pare (2/3) osob na tym forum wykazujacych troche checi i inwencji tworczej wiec moze oni ;>

PS: jakies masz oczekiwania? Jakas ilosc postow czy cos? Mysle ze jedna osoba to zly pomysl - 2 lub trzy zapewnily by minimalny ruch.